Trucs en Spelcodes: Relic Hunters Legend (PC)

Zoveel trucs zoals Spelsnelheid en oneindig pantser voor Relic Hunters Legend (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Relic Hunters Legend: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Relic Hunters Legend. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Relic Hunters Legend, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Speel tijdens Early Access en verdien een exclusieve medaille die tijdelijk beschikbaar is!

Dit spel is uitgebracht op 25/09/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Relic Hunters Legend is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Relic Hunters Legend (PC): Spelsnelheid en oneindig pantser.

Niet genoeg? We hebben ook de walkthrough van Relic Hunters Legend! Je kan deze vinden in de juiste gids van Relic Hunters Legend van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meerdere video's met de verschillende etappes van het spel. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om door de video's te bladeren die we voor je verzameld hebben.

Als je echt veel trucs wilt voor Relic Hunters Legend, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Relic Hunters Legend zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Relic Hunters Legend (0.8.9 / +6)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkt schild
  • Zwakke vijanden
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Geen opladen
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360