File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van White Sands • Apocanow.nl

White Sands: Trucs en Codes

Zwakke vijanden en een oneindig moreel van spelerseenheden en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan White Sands voor PC.

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor White Sands.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Als commandant van de Unie, een semi-statelijke organisatie met militair en onderzoekspotentieel, is het jouw doel om de mensheid te helpen herbouwen.Moderne militaire technologie geeft je een voordeel ten opzichte van de bandieten, maar de taak zal verre van eenvoudig zijn.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 14/02/2024. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

De Trainer voor White Sands is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van White Sands zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
White Sands
Trainer 13688801 / +5
Onkwetsbare spelerseenheden
Onbeperkt aantal gezondheidsspelereenheden
Onbeperkt uithoudingsvermogen van spelereenheden
Onbeperkt moreel van spelereenheden
Zwakke vijanden
Gamesnelheid
Cherri Andrea640360