Trucs en Spelcodes: Hero Tale (PC)

Leer de trucs van Hero Tale en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Hero Tale: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Hero Tale!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Verken een middeleeuws fantasie-eiland in een incrementele RPG met roguelike-elementen.Doe ervaring op, train vaardigheden en vecht tegen steeds moeilijkere vijanden om nieuwe kaarten te ontgrendelen en rijke buit te verkrijgen.Plan je groei door een pad te kiezen in de enorme vaardighedenboom.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 28/03/2024, de datum waarop Hero Tale werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hero Tale (PC): Oneindige gezondheid en superschade.

Zou je veel trucs willen voor Hero Tale die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Hero Tale zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Hero Tale (ORIGINAL / +6)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Hoge aanvalssnelheid
  • Superschade
  • Mega munten toevoegen
  • Super snelheid
  • Edit: niveau
  • Bewerking: ervaring
Cherri Andrea640360