Walkthrough van Kingdom: New Lands voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Walkthrough en gids van Kingdom: New Lands tot PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH waaronder Oneindige Uithoudingsvermogen en Goud, Instant Gebouw.
Kingdom: New Lands: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Kingdom: New Lands! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Kingdom: New Lands: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Kingdom: New Lands

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Kingdom: New Lands. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Kingdom: New Lands. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands te bekijken, getiteld: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9

Hier is de video Deel 9, nummer 8 van de Gids van Kingdom: New Lands. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands, genaamd: Deel 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands te bekijken, getiteld: Deel 11. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12

Hier is de video Deel 12, nummer 11 van de Gids van Kingdom: New Lands. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands, genaamd: Deel 13. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Kingdom: New Lands te bekijken, getiteld: Deel 14. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15

Hier is de video Deel 15, nummer 14 van de Gids van Kingdom: New Lands. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360