This is the Police: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van This is the Police (PC)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor This is the Police!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Dompel jezelf onder in een verhaal van corruptie, misdaad en intrige. U neemt de rol van de feiten hoofd van de politie Jack Boyd, en u zult worden geconfronteerd met de donkere kant van Freeburg, een stad in wanorde. Zal Jack zich terugtrekken met een lekker appeltje voor de dorst in uw zak of je zal uiteindelijk in het faillissement... of erger?

This is the Police is gepubliceerd op 2/07/2016 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van This is the Police! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van This is the Police van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Cherri Andrea640360