Walkthrough van OPUS: Rocket of Whispers voor PC / SWITCH / IPHONE

De complete walkthrough en gids van OPUS: Rocket of Whispers voor PC / SWITCH / IPHONE die in omloop is!
OPUS: Rocket of Whispers: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van OPUS: Rocket of Whispers. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op OPUS: Rocket of Whispers, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor OPUS: Rocket of Whispers vanaf 7/01/2018, voor de consoles PC / SWITCH / IPHONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van OPUS: Rocket of Whispers van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van OPUS: Rocket of Whispers, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360