Tempest Citadel: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Tempest Citadel (PC)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Tempest Citadel. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Tempest Citadel, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Tempest Citadel is een strategie spel dat zich afspeelt in een woestijn-achtige planeet met een geschiedenis van sci-fi. Het bouwen van een grote Citadel in de wolken en veroveren de planeet door de gevechten in 3D.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Tempest Citadel vanaf 17/03/2018, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Tempest Citadel vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Hiermee kunt Spelen Tempest Citadel PC Gameplay Walkthrough Deel 1

Hiermee kunt Spelen Tempest Citadel PC Gameplay Walkthrough Deel 2

Hiermee kunt Spelen Tempest Citadel PC Gameplay Walkthrough Deel 3

Hiermee kunt Spelen Tempest Citadel PC Gameplay Walkthrough Deel 4

Hiermee kunt Spelen Tempest Citadel PC Gameplay Walkthrough Deel 5

Hiermee kunt Spelen Tempest Citadel PC Gameplay Walkthrough Deel 6

 

http://www.youtube.com/embed/' frameborder='0' allowfullscreen>https://www.youtube.com/embed/undefined' frameborder='0' allowfullscreen>
Cherri Andrea640360