Dead Secret: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Dead Secret (PC / PS4)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Dead Secret!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Dode Geheim is een spel en mysterieuze first-person horror game in Kansas in 1965. Een professor is dood en moet je proberen om wat licht te werpen op de zaak voor het volgende slachtoffer. Onderzoekt de moord en onderzoekt het verhaal.

Dead Secret is gepubliceerd op 28/03/2016 voor PC / PS4. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Dead Secret. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Dead Secret altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Dead Secret.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Het Laatste Deel

Cherri Andrea640360