Walkthrough van Yakuza 0 voor PC / PS4

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Yakuza 0 voor PC / PS4.
Yakuza 0: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Yakuza 0. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Yakuza 0! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Yakuza 0 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gebonden door een eed

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Yakuza 0 te bekijken, getiteld: Gebonden door een eed. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De makelaar in de schaduw

Hier is de video De makelaar in de schaduw, nummer 2 van de Gids van Yakuza 0. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een gouden kooi

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: Een gouden kooi. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Resolutie test

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Yakuza 0 te bekijken, getiteld: Resolutie test. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een eerlijk leven

Hier is de video Een eerlijk leven, nummer 5 van de Gids van Yakuza 0. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De manier waarop de Yakuza

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: De manier waarop de Yakuza. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ontsnappen aan de donkere

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Yakuza 0 te bekijken, getiteld: Ontsnappen aan de donkere. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De sleepboot van de oorlog

Hier is de video De sleepboot van de oorlog, nummer 8 van de Gids van Yakuza 0. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gevangen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: Gevangen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Wat is de moeite waard om een man

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Yakuza 0 te bekijken, getiteld: Wat is de moeite waard om een man. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een bed van donkere rivier

Hier is de video Een bed van donkere rivier, nummer 11 van de Gids van Yakuza 0. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Nis van de wensen

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: Nis van de wensen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Misdaad en straf

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Yakuza 0 te bekijken, getiteld: Misdaad en straf. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Obligaties en versterken van u

Hier is de video Obligaties en versterken van u, nummer 14 van de Gids van Yakuza 0. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het licht verspreid

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: Het licht verspreid. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Test van de liefde

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Yakuza 0 te bekijken, getiteld: Test van de liefde. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Zwart-wit

Hier is de video Zwart-wit, nummer 17 van de Gids van Yakuza 0. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het einde en credits

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Yakuza 0, genaamd: Het einde en credits. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360