Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity voor PC / PS4

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Touhou: Scarlet Curiosity voor PC / PS4.
Touhou: Scarlet Curiosity: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Touhou: Scarlet Curiosity vanaf 11/06/2018, voor de consoles PC / PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Touhou: Scarlet Curiosity. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Touhou: Scarlet Curiosity altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Touhou: Scarlet Curiosity.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1 - het Verhaal van de Sakura - de Begin - Meer misty

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity, genaamd: Deel 1 - het Verhaal van de Sakura - de Begin - Meer misty. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - het Verhaal van de Sakura - bamboe Bos - Ravijn van de Genbu

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity te bekijken, getiteld: Deel 2 - het Verhaal van de Sakura - bamboe Bos - Ravijn van de Genbu. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - het Verhaal van de Sakura - Menselijke Dorp - Geheime Bibliotheek

Hier is de video Deel 3 - het Verhaal van de Sakura - Menselijke Dorp - Geheime Bibliotheek, nummer 2 van de Gids van Touhou: Scarlet Curiosity. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - het Verhaal van de Sakura - de Waterval van Negen Hemelen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity, genaamd: Deel 4 - het Verhaal van de Sakura - de Waterval van Negen Hemelen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - het Verhaal van de Sakura - Bos van de magie - Het woud van de feeën

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity te bekijken, getiteld: Deel 5 - het Verhaal van de Sakura - Bos van de magie - Het woud van de feeën. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - het Verhaal van de Sakura - Terug naar de ravijn van de Genbu

Hier is de video Deel 6 - het Verhaal van de Sakura - Terug naar de ravijn van de Genbu, nummer 5 van de Gids van Touhou: Scarlet Curiosity. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - het Verhaal van de Sakura - Geiser - Vlammende hel

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity, genaamd: Deel 7 - het Verhaal van de Sakura - Geiser - Vlammende hel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - het Verhaal van de Sakura - het Paleis van de Geesten van de Aarde

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity te bekijken, getiteld: Deel 8 - het Verhaal van de Sakura - het Paleis van de Geesten van de Aarde. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - het Verhaal van Sakura - Terug naar het Meer van Misty

Hier is de video Deel 9 - het Verhaal van Sakura - Terug naar het Meer van Misty, nummer 8 van de Gids van Touhou: Scarlet Curiosity. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - het Verhaal van de Sakura - Industrie Kappa - Baas en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Touhou: Scarlet Curiosity, genaamd: Deel 10 - het Verhaal van de Sakura - Industrie Kappa - Baas en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360