Walkthrough van Touhou: New World voor PC

Voltooi Touhou: New World dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Touhou: New World: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Touhou: New World.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Touhou: New World: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Touhou: New World

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Touhou: New World, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360