Trainer voor: Touhou: New World (B126)

Je zal veel Trucs toevoegen: Console-cheats toestaan, Gamesnelheid, , en nog veel meer.
Touhou: New World: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Touhou: New World. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Touhou: New World: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Touhou: New World

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Touhou: New World: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Touhou: New World

Dompel jezelf onder in de wereld van Touhou in dit helse shooter-RPG-avontuur!De grens tussen Gensokyo en de buitenwereld is geschonden en het is aan Reimu Hakurei en Marisa Kirisame om uit te zoeken waarom.Verbeter vaardigheden, smeed nieuwe uitrusting en verken Gensokyo om de waarheid te ontdekken!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Console-cheats toestaan
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Touhou: New World: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luisteren naar Trainer geactiveerd. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# CheatsNumPad1 : Cheats voor console toestaan# GameplayNumPad2: spelsnelheid

Opmerkingen

Console cheats toestaan: Activeer de optieDruk op ` om de CONSOLE te openenTyp je cheatVoorbeeld van cheats:cht_god 1cht_plr_free_mana_cost 1cht_plr_free_stamina_cost 1
cht_noclip 1cht_give_experience 1000< br/>cht_give_gold 1000cht_levelup 5cht_revive

Sneltoetsen uitgeschakeld: Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H na de trainer isgeactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te s

ltoetsen uitgeschakeld: Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H na de trainer isgeactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360