Trucs en Spelcodes: Touhou: New World (PC)

Leer de trucs van Touhou: New World en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Touhou: New World: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Touhou: New World. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Dompel jezelf onder in de wereld van Touhou in dit helse shooter-RPG-avontuur!De grens tussen Gensokyo en de buitenwereld is geschonden en het is aan Reimu Hakurei en Marisa Kirisame om uit te zoeken waarom.Verbeter vaardigheden, smeed nieuwe uitrusting en verken Gensokyo om de waarheid te ontdekken!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Touhou: New World (PC): Speelsnelheid en sta cheats op de console toe.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Touhou: New World: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Touhou: New World

Daarnaast kunt u voor Touhou: New World ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Touhou: New World zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Touhou: New World (B126 / +1)
  • Console-cheats toestaan
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360