Walkthrough van Exanima voor PC

Walkthrough en gids van Exanima tot PC waaronder Super Snelheid en Oneindige Gezondheid.
Exanima: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Exanima. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Dit spel is uitgekomen op 29/03/2015 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Exanima is gepubliceerd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Exanima. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Exanima altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Exanima.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Niveau 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Exanima, genaamd: Niveau 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Exanima te bekijken, getiteld: Niveau 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 3 - 1/2

Hier is de video Niveau 3 - 1/2, nummer 2 van de Gids van Exanima. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Niveau 3 - 2/2

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Exanima, genaamd: Niveau 3 - 2/2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 2.5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Exanima te bekijken, getiteld: Niveau 2.5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 4.5

Hier is de video Niveau 4.5, nummer 5 van de Gids van Exanima. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Niveau 4

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Exanima, genaamd: Niveau 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 5 - Vinden het teken van de Spin, en Toegang tot een Niveau 6

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Exanima te bekijken, getiteld: Niveau 5 - Vinden het teken van de Spin, en Toegang tot een Niveau 6. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 5 - Vinden het Schild en de Munt Schild

Hier is de video Niveau 5 - Vinden het Schild en de Munt Schild, nummer 8 van de Gids van Exanima. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Niveau 5 - Masker met Groeven en Bazen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Exanima, genaamd: Niveau 5 - Masker met Groeven en Bazen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 5 - op zoek naar De twee Lopers

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Exanima te bekijken, getiteld: Niveau 5 - op zoek naar De twee Lopers. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 5 - de Kunst van Het Vechten tegen de Golem

Hier is de video Niveau 5 - de Kunst van Het Vechten tegen de Golem, nummer 11 van de Gids van Exanima. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Niveau 5 - de twee Lopers in de twee Kamers

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Exanima, genaamd: Niveau 5 - de twee Lopers in de twee Kamers. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 5 - de Foelie, Geflensd

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Exanima te bekijken, getiteld: Niveau 5 - de Foelie, Geflensd. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 5 - de Baas Vechten, en Ontgrendelen van de Deur

Hier is de video Niveau 5 - de Baas Vechten, en Ontgrendelen van de Deur, nummer 14 van de Gids van Exanima. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360