Trucs en Spelcodes: Exanima (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Exanima op PC. Bijvoorbeeld: Super Snelheid en Oneindige Gezondheid.

Inleiding

Exanima: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Exanima. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Verkennen, vechten, overleven en ontrafelen van de mysteries in deze RPG met isometrische 3D-één en de gewetenloze, in een wereld donker en laag, fantasie en origineel. De uitzonderlijke aandacht voor detail Exanima en realistische simulatie van alle dingen streven naar een game-ervaring die diep meeslepende en dynamisch.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Exanima (PC): Super Snelheid en Oneindige Gezondheid.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Exanima. Bezoek de walkthrough en de complete gids van Exanima altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Zou je veel trucs willen voor Exanima die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Exanima zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Exanima (0.7.0.6 / +0)
  • Oneindige Gezondheid
  • One Hit Kills
  • Oneindige Weerstand
  • Geld Toevoegen
  • Super Snelheid
  • Slow Motion
Cherri Andrea640360