Exanima: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Exanima (PC)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Exanima. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Verkennen, vechten, overleven en ontrafelen van de mysteries in deze RPG met isometrische 3D-één en de gewetenloze, in een wereld donker en laag, fantasie en origineel. De uitzonderlijke aandacht voor detail Exanima en realistische simulatie van alle dingen streven naar een game-ervaring die diep meeslepende en dynamisch.

Dit spel is uitgekomen op 29/03/2015 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Exanima is gepubliceerd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Exanima. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Exanima altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Exanima.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3 - 1/2

Niveau 3 - 2/2

Niveau 2.5

Niveau 4.5

Niveau 4

Niveau 5 - Vinden het teken van de Spin, en Toegang tot een Niveau 6

Niveau 5 - Vinden het Schild en de Munt Schild

Niveau 5 - Masker met Groeven en Bazen

Niveau 5 - op zoek naar De twee Lopers

Niveau 5 - de Kunst van Het Vechten tegen de Golem

Niveau 5 - de twee Lopers in de twee Kamers

Niveau 5 - de Foelie, Geflensd

Niveau 5 - de Baas Vechten, en Ontgrendelen van de Deur

Cherri Andrea640360