Walkthrough van The colonists voor PC

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor The colonists (PC).
The colonists: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel The colonists en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop The colonists werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The colonists: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van The colonists

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Leren hoe te Spelen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Leren hoe te Spelen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Voorbereiden om te Vechten

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: Voorbereiden om te Vechten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het begin van de Aanval

Hier is de video Het begin van de Aanval, nummer 2 van de Gids van The colonists. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het veroveren van het schip, met de kracht

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Het veroveren van het schip, met de kracht. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Robots op de hoge zeeën

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: Robots op de hoge zeeën. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Produceren Cider voor de Mijnen

Hier is de video Produceren Cider voor de Mijnen, nummer 5 van de Gids van The colonists. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bouw van het monument in het midden

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Bouw van het monument in het midden. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Goud in de heuvels

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: Goud in de heuvels. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De woningen van het Gehucht

Hier is de video De woningen van het Gehucht, nummer 8 van de Gids van The colonists. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vouw het experiment in de Buurtschap

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Vouw het experiment in de Buurtschap. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het verkrijgen van de boerderij van de koeien

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: Het verkrijgen van de boerderij van de koeien. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Voor het updaten en uitbreiden van deze kolonie

Hier is de video Voor het updaten en uitbreiden van deze kolonie, nummer 11 van de Gids van The colonists. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bouwen aan het monument voor de grote

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Bouwen aan het monument voor de grote. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De spanningen aan de grens van de vallei

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: De spanningen aan de grens van de vallei. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Uitbreiding van het eiland

Hier is de video Uitbreiding van het eiland, nummer 14 van de Gids van The colonists. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het transport van goederen via de zee

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Het transport van goederen via de zee. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ijzermijnen

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: Ijzermijnen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Alle op de trein

Hier is de video Alle op de trein, nummer 17 van de Gids van The colonists. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bereid je voor op de advanced research

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van The colonists, genaamd: Bereid je voor op de advanced research. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Schieten ijzeren ballen: de torens met de kanonnen

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van The colonists te bekijken, getiteld: Schieten ijzeren ballen: de torens met de kanonnen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360