Trucs en Spelcodes: The colonists (PC)

Alle trucs en codes van The colonists voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

The colonists: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van The colonists. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op The colonists, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Bouwen van een nieuw huis voor uw team van robots als ze beginnen een nieuw leven voor zichzelf op een verre planeet waar ze kan het realiseren van hun droom finale: om mens te zijn.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 24/09/2018, de datum waarop The colonists werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The colonists (PC): U moet slechts één van Elke Resource en Mega Snelheid van het Spel.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van The colonists: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van The colonists

Zou je veel trucs willen voor The colonists die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The colonists zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The colonists (1.3.2 / +0)
  • Mega Snelheid Van Het Spel
  • Geen vermindering in de Mijnen
  • U moet slechts één van Elke Bron
  • Een bron voor alles
Cherri Andrea640360