The colonists: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The colonists (PC)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel The colonists en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Bouwen van een nieuw huis voor uw team van robots als ze beginnen een nieuw leven voor zichzelf op een verre planeet waar ze kan het realiseren van hun droom finale: om mens te zijn.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop The colonists werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The colonists: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van The colonists

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Leren hoe te Spelen

Voorbereiden om te Vechten

Het begin van de Aanval

Het veroveren van het schip, met de kracht

Robots op de hoge zeeën

Produceren Cider voor de Mijnen

Bouw van het monument in het midden

Goud in de heuvels

De woningen van het Gehucht

Vouw het experiment in de Buurtschap

Het verkrijgen van de boerderij van de koeien

Voor het updaten en uitbreiden van deze kolonie

Bouwen aan het monument voor de grote

De spanningen aan de grens van de vallei

Uitbreiding van het eiland

Het transport van goederen via de zee

Ijzermijnen

Alle op de trein

Bereid je voor op de advanced research

Schieten ijzeren ballen: de torens met de kanonnen

Cherri Andrea640360