Walkthrough van Spyro Reignited Trilogy voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Voltooi Spyro Reignited Trilogy dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Spyro Reignited Trilogy: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Spyro Reignited Trilogy, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Spyro Reignited Trilogy vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Spyro Reignited Trilogy, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Riprova Riprova
Riprova Riprova

Diablo Team en baas

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Spyro Reignited Trilogy te bekijken, getiteld: Diablo Team en baas. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Riprova Riprova
Riprova Riprova

Timber en de president

Hier is de video Timber en de president, nummer 2 van de Gids van Spyro Reignited Trilogy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Riprova Riprova
Riprova Riprova

Galbadia Garden

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Spyro Reignited Trilogy, genaamd: Galbadia Garden. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Riprova Riprova
Riprova Riprova

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Spyro Reignited Trilogy te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Riprova Riprova
Riprova
Cherri Andrea640360