Trucs en Spelcodes: Spyro Reignited Trilogy (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Leer de trucs van Spyro Reignited Trilogy en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Spyro Reignited Trilogy: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Spyro Reignited Trilogy. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Het vulkanische, zoals altijd, oneerbiedig als ooit en nu ook in high definition: Spyro 'is terug met de Spyro' ™ Wakkert Trilogie! Van het vuur naar het poeder met de spectaculair geremasterde versies van de drie games van de originele Spyro '™ de Draak Spyro '™ 2: Ripto's Rage! en Spyro'™: Jaar van de Draak.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 3/08/2019, de datum waarop Spyro Reignited Trilogy werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Spyro Reignited Trilogy (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Oneindige gezondheid en Lage Snelheid.

Goed nieuws! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. In deze pagina gewijd aan de walkthrough van Spyro Reignited Trilogy vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze handleiding tonen voor het voltooien van het spel.

De Trainer voor Spyro Reignited Trilogy is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Spyro Reignited Trilogy zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Spyro Reignited Trilogy (ORIGINAL / +0)
  • Oneindige Gezondheid
  • Super Speed Dragon
  • Super Sprong
  • Super Snelheid
  • Lage Snelheid
Cherri Andrea640360