Spyro Reignited Trilogy: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Spyro Reignited Trilogy (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Spyro Reignited Trilogy, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het vulkanische, zoals altijd, oneerbiedig als ooit en nu ook in high definition: Spyro 'is terug met de Spyro' ™ Wakkert Trilogie! Van het vuur naar het poeder met de spectaculair geremasterde versies van de drie games van de originele Spyro '™ de Draak Spyro '™ 2: Ripto's Rage! en Spyro'™: Jaar van de Draak.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Spyro Reignited Trilogy vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Proloog

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Diablo Team en baas

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Timber en de president

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Galbadia Garden

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Deel 5

Riprova Riprova
Riprova
Cherri Andrea640360