Ghost of Tsushima: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Ghost of Tsushima (PS4)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Ghost of Tsushima.

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn aan het einde van de dertiende eeuw en het mongoolse Rijk verwoest hele naties in zijn campagne om te veroveren de Oost. Het eiland Tsushima is alle verdeelt Japan van de mongoolse invasie. Het eiland is in vlammen op in de nasleep van de eerste golf van de aanval op de mongoolse samurai Jin Sakai beslist wie doet wat hij kan om je te beschermen tegen de mensen en het terugwinnen van zijn vaderland. • De oude pracht en praal van het eiland is nog steeds intact, ondanks de oorlog: ontdek de verborgen wonderen van Tsushima in dit actie-avontuur, open-wereld. • De geboorte van het Spectrum: opent een nieuw pad en beginnen aan een oorlog, niet een conventionele gratis Tsushima. • Modder, bloed en staal: de uitdaging van de tegenstanders met de katana voor een meeslepende ervaring vechten samurai, padronegga de boog te elimineren en de bedreigingen van verre en ontwikkelt tactiek van stealth om een hinderlaag vijanden.

We hebben materiaal geldig voor PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PS4, de datum waarop Ghost of Tsushima werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Voor Ghost of Tsushima hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Ghost of Tsushima.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360