Fallout VR: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Fallout VR (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Fallout VR. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Fallout 4, het legendarische post-apocalyptische avontuur van Bethesda Game Studios, bekroond met meer dan 200 prijzen, waaronder de DICE Game of the Year en BAFTA-prijzen, komt volledig in VR.

Dit spel is uitgekomen op 11/11/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Fallout VR is gepubliceerd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Fallout VR van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Van vroeger tot nu

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Van het heiligdom tot de rode raket

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Concord en het Vrijheidsmuseum

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Politiebureau van Cambridge en het Jet Arc-systeem

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Diamond City en de redding van Nick Valentine

Riprova Riprova
Riprova Riprova

Fort Hagen en Kellogg

Riprova Riprova
Riprova Riprova

The Memoirs of Kellogg and the Luminous Sea

Riprova Riprova
Riprova
Cherri Andrea640360