Disintegration - Volledige Film

De volledige film van Disintegration, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 108 minuten duurt.
Disintegration - Volledige Film

Desintegratie is een sci-fi shooter in de subjectieve, met elementen van de strategie in real time. Pilot een Graviciclo zwaar bewapend, terwijl je leid je troepen op de grond; hij wordt geconfronteerd met een hele single-player campagne en enkele hectische multiplayer-modi.

Op de volgende truccen-pagina van Disintegration kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Disintegration kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Als je echt veel trucs wilt voor Disintegration, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van Disintegration, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 108 minuten.

Cherri Andrea640360