Walkthrough van Disintegration voor PC / PS4 / XBOX ONE

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Disintegration voor PC / PS4 / XBOX ONE evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Disintegration: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Disintegration. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

In de volgende truccen pagina van Disintegration je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Disintegration, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360