9 Monkeys of Shaolin - Volledige Film

De volledige film van 9 Monkeys of Shaolin, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 19 minuten duurt.
9 Monkeys of Shaolin - Volledige Film

Een ware wedergeboorte van het iconische vechtgame-genre in de nasleep van de videogames van weleer! Als een eenvoudige Chinese visser, Wei Cheng, moet je de dood van je vrienden en familie wreken die zijn afgeslacht bij een piratenaanval in je vredige dorp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van 9 Monkeys of Shaolin en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van 9 Monkeys of Shaolin en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

9 Monkeys of Shaolin heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van 9 Monkeys of Shaolin, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 19 minuten.

Cherri Andrea640360