Walkthrough van 9 Monkeys of Shaolin voor PC

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor 9 Monkeys of Shaolin (PC).
9 Monkeys of Shaolin: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor 9 Monkeys of Shaolin!

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor 9 Monkeys of Shaolin vanaf 16/09/2020, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van 9 Monkeys of Shaolin en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van 9 Monkeys of Shaolin, genaamd: Complete oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360