Trainer voor: 9 Monkeys of Shaolin (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid

Onbeperkte uithoudingsvermogen

Groene thee en items voor onbeperkt gebruik

Onbeperkte upgradepunten

Superschade < br />
Vijanden kunnen niet aanvallen

Super Score

Spelsnelheid, , , en nog veel meer.
9 Monkeys of Shaolin: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van 9 Monkeys of Shaolin. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van 9 Monkeys of Shaolin en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van 9 Monkeys of Shaolin en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Een ware wedergeboorte van het iconische vechtgame-genre in de nasleep van de videogames van weleer! Als een eenvoudige Chinese visser, Wei Cheng, moet je de dood van je vrienden en familie wreken die zijn afgeslacht bij een piratenaanval in je vredige dorp.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte gezondheid

  Onbeperkte uithoudingsvermogen

  Groene thee en items voor onbeperkt gebruik

  Onbeperkte upgradepunten

  Superschade < br />
  Vijanden kunnen niet aanvallen

  Super Score

  Spelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van 9 Monkeys of Shaolin: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360