Touken Ranbu Warriors - Volledige Film

De volledige film van Touken Ranbu Warriors, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 540 minuten duurt.
Touken Ranbu Warriors - Volledige Film

Touken Ranbu Warriors is het eerste consolespel in de Touken Ranbu-serie. De ervaring belooft de Touken-training van het simulatiespel Touken Ranbu -ONLINE- te combineren met de adembenemende actie van Koei Temco's populaire Warriors musou-serie, die onmisbare 1v1000-gevechten biedt. Touken Ranbu Warriors bevat 15 personages uit Touken Ranbu - ONLINE -, waar beroemde zwaarden de vorm aannemen van krijgers genaamd Touken Danshi (zwaardvechters), en elitejagers hebben gezworen de geschiedenis te beschermen. In Touken Ranbu Warriors zijn de leden van Touken Danshi door de tijd gezworven zonder hun meester, de Saniwa, om hen te leiden, wanneer ze plotseling worden aangevallen door het angstaanjagende History Retrograde Army (HRA). Na het aanvankelijke conflict worden de Touken Danshi benaderd door de toenmalige regering en op missies gestuurd naar het door oorlog verscheurde Sengoku-tijdperk, waar de herziening van de Japanse geschiedenis al aan de gang is. Zullen de Touken Danshi-helden de orde kunnen herstellen terwijl ze de oorspronkelijke tijdlijn herstellen? De felle maar mooie veldslagen van de Touken Danshi zijn eindelijk werkelijkheid!

We hebben ook de trucs van Touken Ranbu Warriors beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Touken Ranbu Warriors vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Touken Ranbu Warriors! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Touken Ranbu Warriors vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Touken Ranbu Warriors heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Touken Ranbu Warriors, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 540 minuten.

Cherri Andrea640360