Trucs en Spelcodes: Touken Ranbu Warriors (PC / SWITCH)

Alle trucs en codes van Touken Ranbu Warriors voor PC / SWITCH die in omloop zijn!

Inleiding

Touken Ranbu Warriors: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Touken Ranbu Warriors. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Touken Ranbu Warriors, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Touken Ranbu Warriors is het eerste consolespel in de Touken Ranbu-serie. De ervaring belooft de Touken-training van het simulatiespel Touken Ranbu -ONLINE- te combineren met de adembenemende actie van Koei Temco's populaire Warriors musou-serie, die onmisbare 1v1000-gevechten biedt. Touken Ranbu Warriors bevat 15 personages uit Touken Ranbu - ONLINE -, waar beroemde zwaarden de vorm aannemen van krijgers genaamd Touken Danshi (zwaardvechters), en elitejagers hebben gezworen de geschiedenis te beschermen. In Touken Ranbu Warriors zijn de leden van Touken Danshi door de tijd gezworven zonder hun meester, de Saniwa, om hen te leiden, wanneer ze plotseling worden aangevallen door het angstaanjagende History Retrograde Army (HRA). Na het aanvankelijke conflict worden de Touken Danshi benaderd door de toenmalige regering en op missies gestuurd naar het door oorlog verscheurde Sengoku-tijdperk, waar de herziening van de Japanse geschiedenis al aan de gang is. Zullen de Touken Danshi-helden de orde kunnen herstellen terwijl ze de oorspronkelijke tijdlijn herstellen? De felle maar mooie veldslagen van de Touken Danshi zijn eindelijk werkelijkheid!

Touken Ranbu Warriors is gepubliceerd op 23/0mag/2022 voor PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Touken Ranbu Warriors (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

We beschikken ook over de walkthrough van Touken Ranbu Warriors! Op onze pagina gewijd aan de walkthrough van Touken Ranbu Warriors zal je een videogids vinden die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Touken Ranbu Warriors heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Touken Ranbu Warriors:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Touken Ranbu Warriors

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Touken Ranbu Warriors zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Touken Ranbu Warriors (8594159 / +3)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Onbeperkt KO's
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360