Trainer voor: Touken Ranbu Warriors (8594159)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Superschade, Onbeperkt KO's, Gamesnelheid en nog veel meer.
Touken Ranbu Warriors: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Touken Ranbu Warriors gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

We hebben ook de trucs van Touken Ranbu Warriors beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Touken Ranbu Warriors vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Touken Ranbu Warriors! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Touken Ranbu Warriors vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Touken Ranbu Warriors is het eerste consolespel in de Touken Ranbu-serie. De ervaring belooft de Touken-training van het simulatiespel Touken Ranbu -ONLINE- te combineren met de adembenemende actie van Koei Temco's populaire Warriors musou-serie, die onmisbare 1v1000-gevechten biedt. Touken Ranbu Warriors bevat 15 personages uit Touken Ranbu - ONLINE -, waar beroemde zwaarden de vorm aannemen van krijgers genaamd Touken Danshi (zwaardvechters), en elitejagers hebben gezworen de geschiedenis te beschermen. In Touken Ranbu Warriors zijn de leden van Touken Danshi door de tijd gezworven zonder hun meester, de Saniwa, om hen te leiden, wanneer ze plotseling worden aangevallen door het angstaanjagende History Retrograde Army (HRA). Na het aanvankelijke conflict worden de Touken Danshi benaderd door de toenmalige regering en op missies gestuurd naar het door oorlog verscheurde Sengoku-tijdperk, waar de herziening van de Japanse geschiedenis al aan de gang is. Zullen de Touken Danshi-helden de orde kunnen herstellen terwijl ze de oorspronkelijke tijdlijn herstellen? De felle maar mooie veldslagen van de Touken Danshi zijn eindelijk werkelijkheid!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Onbeperkt KO's
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Touken Ranbu Warriors: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: superschadeNumPad3: K.O.Onbeperkt# GameNumPad4: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360