Stray - Volledige Film

De volledige film van Stray, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 110 minuten duurt.
Stray - Volledige Film

Verloren, alleen en gescheiden van familie, moet een zwerfkat een oud mysterie ontrafelen om te ontsnappen aan een lang vergeten stad. STRAY is een third-person kattenavonturenspel dat zich afspeelt te midden van de gedetailleerde neonverlichte steegjes van een vervallen cyberstad en de donkere omgevingen van zijn slonzige buik. Dwaal op en neer, verdedig jezelf tegen onverwachte bedreigingen en los de mysteries van deze onherbergzame plek op. alleen bewoond door bescheiden droids en gevaarlijke wezens. Bekijk de wereld door de ogen van een zwerver en ga op een speelse manier om met de omgeving. Wees sluipend, behendig, dwaas en soms zo irritant mogelijk met de vreemde bewoners van deze vreemde wereld. Onderweg raakt de kat bevriend met een kleine vliegende drone, alleen bekend als de B12, en met de hulp van deze nieuwe metgezel proberen de twee een uitweg te vinden.

Voor Stray hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanStray.

Voor Stray hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Stray.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Stray te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Open de volgende video van Stray, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 110 minuten.

Cherri Andrea640360