Trucs en Spelcodes: Stray (PC / PS5 / PS4)

Trucs en Codes van Stray voor PC / PS5 / PS4 waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Stray: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Stray!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Verloren, alleen en gescheiden van familie, moet een zwerfkat een oud mysterie ontrafelen om te ontsnappen aan een lang vergeten stad. STRAY is een third-person kattenavonturenspel dat zich afspeelt te midden van de gedetailleerde neonverlichte steegjes van een vervallen cyberstad en de donkere omgevingen van zijn slonzige buik. Dwaal op en neer, verdedig jezelf tegen onverwachte bedreigingen en los de mysteries van deze onherbergzame plek op. alleen bewoond door bescheiden droids en gevaarlijke wezens. Bekijk de wereld door de ogen van een zwerver en ga op een speelse manier om met de omgeving. Wees sluipend, behendig, dwaas en soms zo irritant mogelijk met de vreemde bewoners van deze vreemde wereld. Onderweg raakt de kat bevriend met een kleine vliegende drone, alleen bekend als de B12, en met de hulp van deze nieuwe metgezel proberen de twee een uitweg te vinden.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS5 / PS4 en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 22/07/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stray (PC / PS5 / PS4): Bruikbare tips.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Stray te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Onderaan deze pagina kan u de lijst lezen met de te bereiken Doelstellingen voor de bijbehorende consoles, samen met een kleine uitleg over hoe u deze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trofeeën PSN

Trucs Stray:
Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: Stray

Trucs: Steam doelen

Trucs Stray: Trofeeën PSN
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Stray

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Stray zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Stray (1.2 / +0)
Cherri Andrea640360