Trainer voor: Stray (1.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Sommige wezens kunnen niet grijpen , Onzichtbaar , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Stray: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Stray. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Stray, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Voor Stray hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanStray.

Verloren, alleen en gescheiden van familie, moet een zwerfkat een oud mysterie ontrafelen om te ontsnappen aan een lang vergeten stad. STRAY is een third-person kattenavonturenspel dat zich afspeelt te midden van de gedetailleerde neonverlichte steegjes van een vervallen cyberstad en de donkere omgevingen van zijn slonzige buik. Dwaal op en neer, verdedig jezelf tegen onverwachte bedreigingen en los de mysteries van deze onherbergzame plek op. alleen bewoond door bescheiden droids en gevaarlijke wezens. Bekijk de wereld door de ogen van een zwerver en ga op een speelse manier om met de omgeving. Wees sluipend, behendig, dwaas en soms zo irritant mogelijk met de vreemde bewoners van deze vreemde wereld. Onderweg raakt de kat bevriend met een kleine vliegende drone, alleen bekend als de B12, en met de hulp van deze nieuwe metgezel proberen de twee een uitweg te vinden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Sommige wezens kunnen niet grijpen
 • Onzichtbaar
 • Snelheid van spelen
 • Verandering: maximale gezondheid
 • Wijzigen: huidige status
 • Wijzigen: X-positie
 • Wijzigen: Y-positie
 • Wijzigen: Z-positie


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Stray: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Kat
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Sommige wezens kunnen
. niet grijpen NumPad3: onzichtbaar
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# Kat
Maximale gezondheid
Huidige gezondheid
Positie X
Positie Y
Positie Z

Opmerkingen

Onbeperkte gezondheid:
Het helpt misschien niet bij geplande sterfgevallen of gebeurtenissen.
Sommige wezens kunnen niet grijpen:
Onzichtbaar:
Het werkt mogelijk niet met alle vijanden.
Cherri Andrea640360