Trainer voor: Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants (14138606 HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Oneindige kracht, Supersprong en nog veel meer.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben ook de trucs van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Beleef de arcadeklassieker uit 2017 opnieuw op console en pc met 3 extra niveaus en 6 baasgevechten!Kruip in de huid van Leonardo, Michelangelo, Donatello of Raphael in de klassieke scrollende beat 'em up, geïnspireerd door Turtles in Time.Speel in lokale coöp met maximaal 4 personen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onkwetsbaar
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Oneindige kracht
 • Supersprong
 • Superschade
 • Uitstekende bewegingssnelheid
 • Onbeperkt scoren
 • Controle van de spelsnelheid
 • Edit: Spelsnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte krachtNumPad4: SupersprongNumPad5: SuperschadeNumPad6: SuperbewegingssnelheidNumPad7: Onbeperkte score# Spel NumPad8: Controle van de spelsnelheid
Cherri Andrea640360