Trucs en Spelcodes: Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Beleef de arcadeklassieker uit 2017 opnieuw op console en pc met 3 extra niveaus en 6 baasgevechten!Kruip in de huid van Leonardo, Michelangelo, Donatello of Raphael in de klassieke scrollende beat 'em up, geïnspireerd door Turtles in Time.Speel in lokale coöp met maximaal 4 personen.

Dit spel is uitgebracht op 23/04/2024 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants (PC): Oneindige score en oneindige kracht.

We beschikken ook over de walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants! Op onze pagina gewijd aan de walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants zal je een videogids vinden die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants (14138606 HF / +8)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Oneindige kracht
  • Supersprong
  • Superschade
  • Uitstekende bewegingssnelheid
  • Onbeperkt scoren
  • Controle van de spelsnelheid
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360