Walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants voor PC

Walkthroughs, gids en geheimen voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants van PC. Bijvoorbeeld: Oneindige score en oneindige kracht.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben ook de trucs van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360