Trucs en Spelcodes: .hack//G.U. Last Recode (PC / PS4)

De pagina gewijd aan de trucs van .hack//G.U. Last Recode (PC / PS4). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

.hack//G.U. Last Recode: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van .hack//G.U. Last Recode! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

.hack//G. U. is terug! Log in om de trilogie .hack//G. U. en u keert terug naar 'De Wereld'. Deze collectie bestaat uit de 3 originele games: Wedergeboorte, Herinneringen en Verlossing, al hersteld en remastered, in aanvulling op een 4° het volume van het merk nieuwe .hack//G. U. de Reconnectie.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 03/11/2017, de datum waarop .hack//G.U. Last Recode werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor .hack//G.U. Last Recode (PC / PS4): Elementen Onbeperkt en het Wijzigen van de GP van alle Karakters.

Goed nieuws! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. In deze pagina gewijd aan de walkthrough van .hack//G.U. Last Recode vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze handleiding tonen voor het voltooien van het spel.

Daarnaast kunt u voor .hack//G.U. Last Recode ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van .hack//G.U. Last Recode zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina .hack//G.U. Last Recode (ORIGINAL / +7)
  • Oneindige Gezondheid
  • SP Oneindige
  • Geen Opladen Vermogen
  • Verandering in de GP van alle Karakters
  • Wijzigen EXP om alle van de Tekens
  • Elementen Onbeperkt
  • Wijzigen Chim-Team
  • De Editor van het Karakter
Cherri Andrea640360