Trucs en Spelcodes: Thief of Thieves: Season One (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Thief of Thieves: Season One (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Thief of Thieves: Season One: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Thief of Thieves: Season One.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

In de Dief der Dieven, een Seizoen spelen in de rol van een inbreker van katten met stealth, social engineering, en de leden van het team te bereiken, een overval, een high-profile in de hele wereld. Gebaseerd op de comic book reeks van Robert Kirkman, de Dief der Dieven, een Seizoen, het is tijd dat Celia stappen van leerling tot meester.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Thief of Thieves: Season One sinds 16/06/2018, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Thief of Thieves: Season One (PC): Barsten, en de Onzichtbare Speler.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Thief of Thieves: Season One zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
    FOREACH_CODE
Cherri Andrea640360