Trucs en Spelcodes: Hitman 2018 (PC)

Zoveel trucs zoals Gebruik onbeperkt objecten en Onzichtbaar voor de Camera ' s voor Hitman 2018 (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Hitman 2018: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Hitman 2018. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Hitman 2018, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Hij reist de wereld rond en opsporen van uw doelstellingen in een prachtige exotische locaties op HITMAN™ 2. Van de zonnige straten in de schaduw van een gevaarlijke tropische bos, geen plek is veilig Agent 47, de huurmoordenaar en de meest creatieve van de wereld, in deze geweldige spy thriller.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hitman 2018 (PC): Gebruik onbeperkt objecten en Onzichtbaar voor de Camera ' s.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Hitman 2018 proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Hitman 2018 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Hitman 2018 (2.40.0 (NO DENUVO) / +0)
  • God Mode
  • Onbeperkte Munitie
  • Geen opladen
  • Uit de
  • Geen Terugslag
  • 'Stealth' - Modus
  • Onzichtbaar voor de Camera ' s
  • Gebruik onbeperkt objecten
Cherri Andrea640360