Trucs en Spelcodes: Hitman 3 (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Hitman 3 (PC).

Inleiding

Hitman 3: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Hitman 3. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Hitman 3, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De dood wacht.RiprovaAgent 47 keert terug in HITMAN 3, de dramatische afsluiting van de wereld van de Assassins-trilogie.Riprova

Dit spel is uitgebracht op 20/01/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Hitman 3 is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hitman 3 (PC): Bruikbare tips.

Niet genoeg? We hebben ook de walkthrough van Hitman 3! Je kan deze vinden in de juiste gids van Hitman 3 van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meerdere video's met de verschillende etappes van het spel. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om door de video's te bladeren die we voor je verzameld hebben.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Hitman 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Hitman 3 (3.30.0 / +0)
  • God modus
    Onbeperkte munitie
    Geen herladen
    Onzichtbare modus
    Onzichtbaar voor camera's
    Geen terugslag
    Gericht doel Super schade
    Onzichtbare / AI uitschakelen
    Onbeperkt gebruik van artikelen
    Zet de timer van de Sniper Assassin-missie stil
    Onbeperkte precisiezoekermodus
    Snelle opnamen van het sluipschuttersgeweer
    Geen terugslag van het sluipschuttersgeweer
    Speelsnelheid
Cherri Andrea640360