Trucs en Spelcodes: Stack Ball - Sfonda le piattaforme (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Stack Ball - Sfonda le piattaforme op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Stack Ball - Sfonda le piattaforme: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Stack Ball - Sfonda le piattaforme.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Stapel Bal is een 3d arcade spel waarin de spelers van smash, botsen en stuiteren door de rotatie van de schroef platforms te bereiken van het einde. Klinkt makkelijk? Je wilt!! De bal slaat met een steen met de gekleurde platforms die zijn geblokkeerd voor de afdaling, maar als je een zwart, het is allemaal voorbij! De bal breekt aan stukjes en je hebt om te beginnen met je herfst al weer voorbij. Maar ook zwart platforms zijn geen match voor een bal van vuur die valt op volle snelheid! Kies je strategie: versnellen als een gek of stoppen en wachten op de volgende kans om te rollen en te springen. Andere spelen met de bal, ik wou dat waren dus veel plezier!
Omdat Stapel Bal regels: - Waanzinnige snelheid - Leuke Gameplay - Levendige Graphics - Eenvoudig en gemakkelijk te spelen - Geweldige tijd moordenaar
======================== DE SAMENLEVING VAN DE GEMEENSCHAP: ======================== Facebook: https://www.facebook.com/AzurGamesOfficial Instagram: https://www.instagram.com/azur_games YouTube: https://www.youtube.com/AzurInteractiveGames

Stack Ball - Sfonda le piattaforme is gepubliceerd op 13/11/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stack Ball - Sfonda le piattaforme (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360