Trucs en Spelcodes: State of Survival (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van State of Survival voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

State of Survival: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel State of Survival en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Het is zes maanden geleden dat de zombie apocalyps is begonnen. Het virus heeft besmet de stad. Zes maanden van angst, verschrikking, en de strijd tegen de zombies. Je vrienden in een dappere strijd tegen de monsters. Een stad bouwen die overleeft golven van zombies. Welkom op de Staat van Overleven. Klaar voor een strategie spel van overleven!
De zombie infectie heeft geript in het hele land, waarbij de beschaving met het. Nu is het tijd om te overleven, zoals het overleven van het leger en de overheid zijn ondergedoken. De wereld is geïnfecteerd nu. Het is tijd om een stad te bouwen met een strategie om te overleven van de zombies en monsters. De pest is uit te breiden sneller en sneller, en de mensen hebben behoefte aan een held! Het enige doel is om te overleven! In dit avontuur, kunt u vrienden of vechten tegen andere overlevenden. Schieten de zombies met uw sniper rifle in het fps-modus. De dood komt, en het gebied van de strijd is alleen voor de helden, om te bouwen van een leger! Doe alles wat je kunt om te overleven in deze verschrikkelijke oorlog. Het zal niet gemakkelijk zijn om de strijd te winnen. Het besmet zijn overal. De middelen zijn schaars en je moet herstellen wat kun je van het karkas van de vennootschap. Het bouwen van een nieuwe stad, een nieuw team en de strategie om te overleven in deze MMORPG. Een zombie hunter!
Dit is een nieuwe wereld die er zijn. Een nieuwe opname multiplayer! Het bouwen van een strategie en het maken van je eigen geschiedenis. U kunt planten van een bom of het schieten van de zombies! Verzamelen van goud, munten en alles wat nodig is om te overleven in deze destructieve tijd. Het herstel is niet altijd een optie, je moet de opbouw van een PVP-leger! Doel zombie, in het einde, de horror!

State of Survival is gepubliceerd op 23/11/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor State of Survival (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor State of Survival, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360