Trucs en Spelcodes: State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Zes maanden zijn verstreken sinds de zombie apocalyps is begonnen. Het virus heeft besmet de stad. Zes maanden van terreur, horror, survival en de strijd tegen de zombies. Je bent een overlevende en uw vrienden zijn in een dappere strijd tegen de monsters. Een stad bouwen die overleeft de constante golven van zombies. Welkom op de Staat van Overleven. Klaar voor een strategie spel van overleven!
De zombie infectie heeft geript in het hele land, het nemen van alle van de beschaving met het. Nu is het tijd om te overleven, zoals het overleven van het leger en de overheid zijn ondergedoken. De wereld is geïnfecteerd nu. Het is tijd om een stad te bouwen met een strategie om te overleven van de zombies en monsters. De pest is uit te breiden sneller en sneller, en de mensen hebben behoefte aan een held! Moet een overlevende van het gegeven dat het enige doel is om te overleven! In dit avontuur, kunt u vrienden of vechten tegen andere overlevenden. Schieten de zombies met uw sniper rifle in het fps-modus. De dood komt, en het gebied van de strijd is alleen voor de helden, om te bouwen van een leger! Doe alles wat je kunt om te overleven in deze verschrikkelijke oorlog. Het zal niet gemakkelijk zijn om de strijd te winnen. Het besmet zijn overal, en je hebt een oorlog tegen het leger van zombies op je handen!!! De middelen zijn schaars en je moet herstellen wat kun je van het karkas van de vennootschap. Het bouwen van een nieuwe stad, het team en de strategie om te overleven in deze MMORPG. Een zombie hunter! Het is tijd om te overleven.
Dit is een nieuwe wereld die er zijn. Een nieuwe opname van survival multiplayer! Het bouwen van een strategie en het maken van je eigen geschiedenis. U kunt planten van een bom of de zombies schieten in deze strategie survival spel! Verzamelen van goud, munten, en alles wat je nodig hebt om te overleven in deze destructieve tijd. Het herstel is niet altijd een optie, je moet de opbouw van een PVP-leger! Doel zombie, einde, horror en overleven de oorlog! Dit spel is volledig verschillend van de andere oorlog games.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360