Trucs en Spelcodes: Galaxy Attack: Alien Shooter (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Galaxy Attack: Alien Shooter voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Galaxy Attack: Alien Shooter: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Galaxy Attack: Alien Shooter verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

De laatste hoop van de aarde is in uw handen, neem controle van the lone ruimteschip en bescherm de Aarde van buitenaardse zwermen. Je doel zal zeer lastig worden als je moet het Universum te redden van zijn vijanden. In deze ruimte shooting spel, u zal worden geconfronteerd met een steeds groter aantal vijanden in gevaarlijke omgevingen. Naarmate het spel vordert, verdien je het recht om te upgraden van uw ruimte schip te ontketenen haar vol dodelijke capaciteit.
HOE OM TE SPELEN: * Het touchscreen te bewegen en te doden alle vijanden. * Het verzamelen van items om te upgraden of wijzigen van wapens.
KENMERKEN: * Multiplayer modus: 1 vs 1, 1 vs 3 * Hoge kwaliteit foto ' s zijn geoptimaliseerd voor tablets en grote schermen. * Mogelijkheid tot het gebruik van actieve vaardigheden tijdens de space battles. * Het spel is vol met 160 levels van verschillende moeilijkheidsgraden. * Prachtige levels met meeslepende missies te voltooien. * Meerdere extreme baas gevechten. * Upgrade uw wapens en lasers.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 01/12/2019, de datum waarop Galaxy Attack: Alien Shooter werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Galaxy Attack: Alien Shooter (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360