Trucs en Spelcodes: Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium) (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium) (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium): Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium). Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium), in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Als VIP 1, en de PULS-EXPLOSIE het schip uitgerust met de eerste huid van rechts uit de strijd
Ik ben enthousiast over wat er met deze Prijs? In deze versie van de Galaxy Aanval: Alien Shooter. De laatste hoop van de aarde is in uw handen, neem controle van the lone ruimteschip en bescherm de Aarde van buitenaardse zwermen. Je doel zal zeer lastig worden als je moet het Universum te redden van zijn vijanden. In deze ruimte shooting spel, u zal worden geconfronteerd met een steeds groter aantal vijanden in gevaarlijke omgevingen. Naarmate het spel vordert, verdien je het recht om te upgraden van uw ruimte schip te ontketenen haar vol dodelijke capaciteit.
HOE OM TE SPELEN: * Het touchscreen te bewegen en te doden alle vijanden. * Het verzamelen van items om te upgraden of wijzigen van wapens.

Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium) is gepubliceerd op 22/01/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium) (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Galaxy Attack: Alien Shooter (Premium), stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360