Trucs en Spelcodes: Piano Tiles : Kally's Mashup (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Piano Tiles : Kally's Mashup voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Piano Tiles : Kally's Mashup: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Piano Tiles : Kally's Mashup verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Heb je ooit al gedroomd om een professionele pianist? Dit is de Piano Tegels voor magic liefhebbers van over de hele wereld. In dit spel, zelfs een kind kan het afspelen van een song als een echte game plan. Zeer eenvoudig te leren en erg leuk om te spelen! Met Piano Tegels op uw telefoon.
Hoe om te spelen: Verder speel magic tokens om te spelen met de muziek, niet te missen de roze munten om te voltooien van elk nummer en proberen om een hoge score met een perfect ritme.
Lijst van de laatste en meest up-to-date piano liedjes: De Baby Van Mij - De sleutel tot het Leven

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 13/01/2020, de datum waarop Piano Tiles : Kally's Mashup werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Piano Tiles : Kally's Mashup (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Piano Tiles : Kally's Mashup op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360