Trucs en Spelcodes: Autolavaggio (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Autolavaggio (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Autolavaggio: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Autolavaggio. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Autolavaggio, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Wij zijn verheugd te presenteren aan de kinderen van onze nieuwe spel in de reeks van educatieve spelletjes voor kinderen - de Auto Wassen voor de kinderen. Machines, systemen, computers zijn een onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Immers, wat doen de meeste van de werken en het maken van ons leven comfortabeler. Maar je kan vies worden en breken. Dit spel is niet over het repareren van de auto, maar op een droge en aantrekkingskracht. Dus, vandaag, onze auto wassen is erg populair. Veel auto ' s van de diverse modellen kwamen in het hier en wachten in de rij. Uw kind moet kiezen voor een favoriet, wassen met afwasmiddel, spons en water schoon en droog is. Na al onze auto wassen is goed uitgerust om uw kind te helpen omgaan met de taak. Hier is alles voor de auto te wassen, het reinigen, polijsten, verven en tuning. Na een grondig wassen, het gebruik van de verbeelding van een auto liefhebber kan schilderen van een auto geen kleur, het wijzigen van de wielen en het toepassen van een fel gekleurde sticker te onderscheiden van de rest. Dit geeft u een meer aantrekkelijke auto uiterlijk en persoonlijkheid. De auto wassen spel zal uw kind helpen ontwikkelen van de motoriek van de handen, aandacht en doorzettingsvermogen, om te leren van de kleuren. Geeft u uw kind een begrip van hoe te wassen en verven van een auto. Kan uw kind een onvergetelijk moment om iets te maken van hun eigen.
Bezoek onze website: http://yovogames.com Twitter: https://twitter.com/YOVOstudio Facebook: https://facebook.com/yovogames

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Autolavaggio sinds 29/01/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Autolavaggio (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Autolavaggio, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360