Trucs en Spelcodes: Fashion - Giochi per Ragazze (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Fashion - Giochi per Ragazze voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Fashion - Giochi per Ragazze: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Fashion - Giochi per Ragazze. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

De grootste mode-show komt! Het is een van de beste dress-up van de competitie spelen of zelfs games dress up! Alle supermodellen en beroemdheden komen te zien van dit prachtige evenement en kies voor miss world! Beroemde designers en mode-ontwerpers om deel te nemen in deze beauty contest. Iedereen wil weten wie de beauty queen van dit jaar. Het is tijd om te kiezen de meest stijlvolle meisje in de meeste grote fashion competition!
Voor te bereiden voor een grote fashion show - beauty contest! Pick-up top model-meisje dat u het meest bevalt. Ze zijn allemaal erg mooi, dus je zult goed moeten nadenken. Nu is uw doel is om haar te brengen naar de overwinning in de dress-up spel van de concurrentie. We beginnen ons model makeover. Pick-up haar make-up en haar, dat is van belang voor de fashion wedstrijd. Vervolgens experimenteren met verschillende looks voor je meisje in ons spel fashion. Controleer uw vaardigheden van een ontwerper, want nu is het model te gaan naar-dress-up van de wedstrijd en de jury zal beoordelen uw jurken. Je doel is om meer punten te krijgen om te winnen van de kroon van miss world en word de koningin van de schoonheid! De punten krijg je zal helpen om uw vooruitgang te groeien. Hoe meer punten je hebt, hoe meer kleren, voorwerpen die je kunt krijgen. Het verzamelen van alle geschenken en openen van alle fashion awards in onze spelletjes voor meisjes! Laten we gaan spelen in een van de beste aankleden spelletjes voor meisjes!
Pump up van uw mode-ontwerper vaardigheden in de beauty contest games voor meisjes: het combineren van jurken, broeken, shirts, jassen, accessoires en andere prachtige decoraties. Hoge kwaliteit, moderne items die u kunt kiezen. Het maken van looks voor verschillende gebeurtenissen aan het eind van je look met make-up en haar. Het is zo leuk om te experimenteren met de top model kijken! Zodra u klaar bent om de jurk van de wedstrijd naar de wedstrijd van schoonheid. Laat de rechters stemmen op uw jurk aan en ontvang 1 tot 5 punten door elke expert mode. De betere ratings breng je meer prijzen en betere prijzen kunt u kopen meer kleding. Het is allemaal aan jou! Voor de award tiara ' s en cadeaus van uw fans. Je hebt een hele kamer voor uw giften in deze mode laten zien en u kunt altijd kijken naar de meisjes spelen om vooruitgang te boeken. Maak uw weg naar de beauty queen van de titel cool fashion competition spelletjes voor meisjes.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 19/02/2020, de datum waarop Fashion - Giochi per Ragazze werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fashion - Giochi per Ragazze (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Fashion - Giochi per Ragazze op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360